Engineering en projectmanagement

Iedere aanvraag, elke opdracht en project krijgt bij Thermopol onze volle aandacht. Het ene project bevat slechts alleen de productie en levering op locatie van leidingcomponenten, maar vaak zijn er klanten die veelomvattende projecten aan Thermopol Kunststoftechniek toevertrouwen.

Turnaround of maintenance stop

Bij bestaande (chemische) plants zijn er, al dan niet ingeplande, onderhoudsstops voor de vervanging, reparatie of reiniging van het appratuur, waaronder leidingwerk. Het project professioneel aanvliegen, de klant ontzorgen en 'on time delivery' is iets wat cruciaal is. Het team van Thermopol is georganiseerd en ervaren om deze job op zich te nemen, in 2016 heeft Thermopol zelfs een 'Outstanding performance award' ontvangen van Akzo Nobel, voor een excellente executie van het project.

Methodieken in de ontwerpfase

Indien nodig worden overzichts- of detailtekeningen, isometrieën, sterkteberekeningen of stressanalyses gemaakt, zodat onze levering voldoet aan de verwachtingen van de klant. Wij zijn vertrouwd met technieken als FEM-analyse voor het ontwerpen van complexere delen en 3D-scanning ter ondersteuning van onze montageactiviteiten.

Meer weten?

Neem contact met ons op om meer te weten over wat Thermopol voor u kan doen.