Maintenance NEXT 2017

Ook deze editie zal Thermopol deelnemen aan Maintenance NEXT 2017! Als ervaren partner voor grote onderhoudsklussen voor de industrie zal Thermopol dit jaar weer meedoen, allereerst vinden wij het belangrijk weer iedereen uit de industrie de hand te schudden, anderzijds staan we hier natuurlijk om u te informeren over onze producten en diensten. Ook afgelopen jaar heeft Thermopol niet stil gezeten en kunnen we u tevens informeren over afgeronde projecten bij verschillende industriële klanten. Wij heten u bij deze van harte welkom bij onze stand langs te komen. 

Bezoek het team van Thermopol Kunststoftechniek op stand nummer 4.200 in Ahoy Rotterdam!

Over de Maintenance NEXT 2017

Maintenance NEXT 2017 bouwt van 11 tot en met 13 april aan de onderhoudsindustrie van vandaag én morgen. Deze editie staat in het teken van Partners in Performance. Dit thema sluit aan op de trend dat samenwerking en het delen van informatie van essentiële waarde is voor Asset Owners, fabrikanten (OEM), toeleverings- en servicebedrijven en vanzelfsprekend de professionals die op dagelijkse basis verantwoordelijk zijn voor optimale prestaties tegen reële kosten.

Een aantal Feiten en Cijfers over 2015:

Aantal bezoekers: 10.836
Aantal exposanten: 361
Gemiddeld waarderingscijfer: 7.3
89% van de bezoekers is als (mede) beslisser of als adviseur betrokken bij de aanschaf van producten en diensten.
Zowel bezoekers als exposanten benoemen de volgende imagokenmerken voor Maintenance NEXT: Professioneel, Essentieel voor de branche, A-merk.

Lees meer over het concept.

(Bron: website Maintenance NEXT)